ČUDEŽNE LIMONE

Limona (citrus) je čudežni proizvod narave, ki v človeškem telesu ubija kancerogene celice. Okus limoninega soka je prijeten in  na telesu ne pušča nobenih  uničujocih posledic.  Če imate le možnost, posadite limonino drevo na svojem balkonu ali na vrtu, saj ne zavzema veliko prostora.

Limone lahko uživamo na več načinov. Lahko jih jemo ali pa odcedimo in limonin sok dodamo raznim napitkom ali ga uporabimo kot sestavino pri pripravi različnih kolačev.

Limoni pripisujejo številne blagodejne učinke, največji efekt pa daje limona pri težavah s cistami ali tumorjem.  Ta rastlina je dokazano zdravilo proti vsem oblikam raka. Prav tako so ugotovili, da je limona antimikrobski agens širokega spektra proti bakterijskim infekcijam in gljivicam, da učinkuje proti notranjim parazitom v črevesju, da uravnava visok krvni pritisk in delovanje živčevja ter deluje antidepresivno,...da limona uničuje maligne celice pri dvanajstih vrstah raka, med katerimi so rak debelega črevesa, rak na dojkah, prostati, pljučih in slinavki...

Limona  nima nobenih škodljivih vplivov na zdrave celice.